Kevätkirppis Koivistonkylän Prismalla su 7.4.2019

1.3.2019

Koikkarin MLL:n suosittu lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kirpputori tulee taas, sunnuntaina 7.4.2019 Koivistonkylän Prisman yläkerrassa klo 10-13! Tällä kertaa voit tuoda myyntiin laajemmin myös muuta perheen tavaraa.

Kirppistila on avara ja valoisa, ja vaunujenkin kanssa mahtuu hyvin liikennöimään.

Aiempien vuosien tapaan kirppistapahtuman ympärillä on monenlaista lapsiperheitä kiinnostavaa tekemistä - kannattaa siis tulla paikalle koko perheen voimin! Lastenkuplaan pääsee leikkimään alennettuun hintaan (5 eur/lapsi, yläikäraja Kuplassa 7 vuotta) klo 10-13. Huom! Liput ovat myynnissä MLL:n pisteellä kirppistilassa. Osuusravintola Oksassa on tarjolla herkkubuffet klo 10.30-14.

Ilmoittautuminen Koivistonkylän MLL:n jäsenille aukeaa 3.3. ja muille 10.3. alkaen (mikäli paikkoja on vielä jäljellä). Ilmoittautumislomake on MLL Koivistonkylän sivuilla.

Jäsenille myyntipaikan hinta on 6 eur, muille 10 eur. Jäseneksi voi liittyä kirpputori-ilmoittautumisen yhteydessä. Kirppispaikkamaksu kerätään kirpputoripäivänä saapuessa.

Jokaiselle myyjälle on tarjolla tilava myyntipaikka, pöytiä tai rekkejä ei ole valmiina, vaan ne pitää tuoda itse. Kirpputoripaikkaa pääsee laittamaan kuntoon ennen kirppiksen aukeamisaikaa aamulla 7.4., tästä tarkempaa infoa ilmoittautumisen yhteydessä.

Huom! Kirppiksen myyntipaikat ovat pelkästään yksityishenkilöille, valitettavasti emme ota yrityksiä myyjiksi.

Tervetuloa mukaan!

P.S. Haluatko tukea toimintaamme? Helpoin tapa tukea on liittyä jäseneksemme https://liityjaseneksi.mll.fi/ . MLL Koivistonkylän yhdistyksen voi hakea postinumerolla 33820. Hinta aikuisjäseneltä on 25€/vuosi (Huom! alle 18-vuotiaiden jäsenyys on maksuton).

Mikäli haluat olla mukana vapaaehtoisena tukemassa lapsia ja heidän vanhempiaan voit lukea mahdollisuuksista lisää täältä: https://www.mll.fi/tue-tyotamme/tule-vapaaehtoiseksi/.