Perhekahvila

Perhekahvila torstaisin klo 9.30-11.30 Koivistonkylän seurakuntakodilla (Koivistontie 46)

MLL Koikkarin perhekahvila kokoontuu torstaisin Koivistonkylän srk-kodilla Koivistontie 46:ssa n klo 9.30-11.30. MLL:n perhekahvila on sitoutumaton, tunnustukseton ja ilmainen. Paikalle saa tulla viettämään aamupäivää asuinpaikasta riippumatta. Saa tulla vain kerran tai joka kerta, alusta alkaen tai kesken kauden, ei tarvitse ilmoittautua eikä jännittää  Tarjolla ilmaista kahvia ja keksiä, ruokien lämmitysmahdollisuus on.

Kannattaa seurata MLL Koivistonkylän FB-ryhmässä tiedotusta.

Perheiden kiireetön aamiainen Koivistonkylän Prisman Oksa-ravintolassa joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina klo 9-11

Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Pirkanmaan Osuuskauppa tekevät perhekahvilayhteistyötä. MLL Koivistonkylän perhekahvila kokoontuu Koivistonkylän Prisman Osuusravintola Oksassa joka kuukauden ensimmäisenä lauantaina klo 9-11. Osuuskauppa tarjoaa aamupuuroa, kahvia ja mehua. Voit täydentää aamiaista Oksan herkullisilla tuotteilla.

Tule oman aikataulusi mukaan, ei ennakkoilmoittautumista.Tervetuloa, äidit, isät, mummit ja kummit lasten kanssa juttelemaan iloista, suruista ja päivänpolttavista asioista! Lapsille löytyy leikkipaikka ja -kavereita.

Tervetuloa!