Perhekahvila

Perhekahvila torstaisin klo 9.30-11.30 Koivistonkylän seurakuntakodilla (Koivistontie 46)

Koivistonkylän MLL:n Perhekahvilan kevätkausi alkaa torstaina 11.1., tervetuloa mukaan! Tarjolla kauden aluksi brownieta!

Kauden ohjelma täsmentyy vielä, mutta tässä tämänhetkiset suunnitelmat. Kaikille kerroille ei ole suunniteltu erityistä ohjelmaa, vaan ohjelmattomina kertoina keskitytään rauhassa kahvitteluun, seurusteluun, leikkeihin ja salissa juoksemiseen

18.1. Muskari

8.2. Laskiaispullaa ja ystävänpäiväaskartelua

22.2. Kantoväline-esittely

1.3. Hiihtolomaviikko, ei kerhoa

8.3. Kotimain vaate-esittely

22.3. Virpomavitsa-askartelua

5.4. Noshin vaate-esittelijä saapuu

12.4. Valokuvaaja valokuvaamassa

26.4. Vappunaamiaiset, vappunyyttärit

3.5. Äitienpäiväaskartelua, tarjolla jotain hyvää

10.5. Ei kerhoa, helatorstai

31.5. Kauden lopetus

MLL:n perhekahvila on kaikille avoin, ilmainen, tunnustukseton, vapaaehtoisvoimin pyörivä lapsiperheiden kohtaamispaikka. Koivistonkylän MLL:n perhekahvila kokoontuu Koiviston seurakuntakodilla Koivistontie 46:ssa torstaisin n klo 9:30-11:30.

Iltaperhekahvila

Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Pirkanmaan Osuuskauppa tekevät perhekahvilayhteistyötä. MLL Koivistonkylän perhekahvila kokoontuu Koivistonkylän Prisman Osuusravintola Oksassa joka kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 18–19. Osuuskauppa tarjoaa kahvit, mehut ja pullat. Lisäksi pöydästä löytyy piirustusvälineitä, tarroja sekä leikki- ja juttuseuraa. Tervetuloa!

Yhdistyksemme luovutti 12.11.2013 temppuradan ja muita liikuntavälineitä seurakuntatalollle. Varat kokosimme valtakunnallisen KEVÄTILO -keräyksen varoilla ja yhdistyksemme omalla varainkeruulla. Kaupungin kerhon ja perhekahvilan lapset ottivat välineet ilolla vastaan!