Toiminta kevätkaudella 2019

• Perhekahvila kouluvuoden toimintakautta mukaillen torstaisin klo 9.30-11.30 Koivistonkylän seurakuntakodilla, Koivistontie 46. Tervetuloa!
  • Perheiden kiireetön aamiainen Koivistonkylän Prisman Oksa -ravintolassa aina kuukauden ensimmäisenä lauantaina klo 9-11. Oksa tarjoaa puuron sekä kahvin ja mehun! Tervetuloa ilmaiselle aamiaiselle vaikkapa kauppareissulla.
  • Temppukerhot 1-3 vuotiaille ja 3-5 vuotiaille, sekä parkour-ryhmä 6-8-vuotiaille LastenKuplassa ennakkoon ilmoittautuneille
  • Perhe- ja lastentarvikekirpputori 7.4.2019. Seuraava kirppis syksyllä 2019 Koivistonkylän Prisman toisessa kerroksessa.
  • Koko perheen ohjatut luistelukoulut Koivistonkylän kentällä, 2 kertaa helmikuussa.

Toiminta syyskaudella 2019

• Koko perheen toiminnallinen ilmaistapahtuma elokuussa Koiviston koulun kentällä.
  • Temppukerhot 1-3 vuotiaille ja 3-5 vuotiaille, sekä parkour-ryhmä 6-8-vuotiaille LastenKuplassa. Ennakkoilmoittautuminen.
  • Perhe- ja lastentarvikekirpputori Koivistonkylän Prisman toisessa kerroksessa.