Paikalliset jäsenedut

Yhdistyksen jäsenet saavat alennusta tapahtumissamme. Järjestämällämme lastentarvikekirpputorilla myyntipaikka on jäsenille maksuton.

Seuraavat edut saat ainoastaan voimassaolevalla MLL Koivistonkylän aikuisen tai nuoren jäsenkortilla. Muista vilauttaa sähköistä jäsenkorttia tilatessasi tai maksaessasi! 

Hakasen leipomo

Saat alennusta 10% etukäteen tilatuista kakuista perinteisestä Hakasen leipomosta. Kakut voi tilata soittamalla tai käymällä tilaamassa leipomoista, jotka sijaitsevat Kauppahallissa, Nekalassa, Tammelassa ja Pirkkalassa.

Koivu Apteekki

-10% alennus Koivistonkylän Prisman yhteydessä olevasta Koivu Apteekista. Huom! Alennus ei koske lääkkeitä. Saat alennettuun hintaan esim. maitohappobakteerit, laastarit, vitamiinit yms.

Sidoste

Jäsenkortilla saat -10% tehtaanmyymälän tuotteista. Sidosteen tehtaanmyymälä sijaitsee osoitteessa Hallilantie 29. Alennus ei koske verkkokauppaa.

Studio Balance

Studio Balance Hervannassa tarjoaa joogan ja pilateksen viikkotunnit -10%

Lumopihat

Lumopihat tekee piha- ja puutarhatöitä luonnon monimuotoisuutta vaalien. MLL Koivistonkylän jäsenkortilla saat -10% puutarhatöistä, lukuunottamatta kivi- sekä maansiirtotöitä.

Holistic Approach by Heta

Holistic Approach by Heta Tampereen Viialassa tarjoaa laadukkaita hoitoja, yksilöllistä ohjausta sekä pienryhmäkoulutusta itsensä hoitamiseen lymfaamalla. Hoito voi olla rentoutumishetki tai akuutin vaivan lievitys, mutta se voi myös olla syväluotaava kokemus jossa tiedostetaan ja vapautetaan kehoon jumiutuneita tunteita ja pyritään tunnistamaan toimimattomia ajatus- ja käytösmalleja. MLL Koivistonkylän paikallisyhdistyksen jäsenkortilla saat 10% alennuksen kaikista hoidoista!

Karunya Yoga Tampere

Karunya Yoga Tampere tarjoaa MLL Koivistonkylän jäsenille -15% joogan yksityistunnit. 

Respeite Capoeira

Capoeira on hauska ja monipuolinen brasilialainen taistelulaji, johon kuuluu olennaisesti myös musiikki. Sitä voivat harjoitella kaikenikäiset ja -kokoiset aiemmasta liikuntataustasta tai muista ominaisuuksista riippumatta. Capoeiran treenipaikka sijaitsee Nekalassa. MLL Koivistonkylän jäsenkortilla saat -15% alennuksen treenikausista.